Νικόλ Πιτσιλλή: Η Marketing Manager μιλά για τα νέα project του ομίλου Thanos Hotels & Resorts

Η επέκταση των δραστηριοτήτων του πολυβραβευμένου Ομίλου εκτός Κύπρου και το νέο boutique hotel στη Λευκωσία.

Η Marketing Manager της Thanos Hotels & Resorts, Νικόλ Πιτσιλλή, μιλά για την επέκταση των δραστηριοτήτων του πολυβραβευμένου Ομίλου εκτός Κύπρου, αλλά και για το καινούργιο project που αναμένεται εντός του έτους στο νησί μας.

Τον Απρίλιο του 2023 ο Όμιλος Thanos Hotels & Resorts παρουσίασε μια καινούργια πρόταση φιλοξενίας, το Amyth Hotel στον Άγιο Στέφανο της Μυκόνου. Έναν χρόνο μετά, ο Όμιλος επεκτείνει τις δραστηριότητές του στο νησί, ανοίγοντας τις πόρτες του Amyth Hotel στη δημοφιλή παραλία Super Paradise.

Η Madame Figaro συνάντησε τη Marketing Manager της Thanos Hotels & Resorts, Νικόλ Πιτσιλλή, η οποία μας μίλησε για τις αξίες και την κουλτούρα που διέπουν τον Όμιλο, ο οποίος διαχρονικά θέτει στο επίκεντρο των έργων του τον επισκέπτη, αλλά και τις τοπικές κοινότητες.

AMYTH EXPERIENCE
Όραμα της συλλογής Amyth Hotels είναι να προσφέρει χώρους ξεκούρασης με μοναδικό στυλ και χαρακτήρα, ειδικά διαμορφωμένους για να παρέχουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας και χαλάρωσης. Αυτό είναι εξάλλου και το τι αντιπροσωπεύει η σειρά Amyth, η οποία έχει τις ρίζες της στην κληρονομιά των Thanos Hotels & Resorts και αντικατοπτρίζει τις αξίες και την κουλτούρα της εκάστοτε τοπικής κοινότητας. Κάθε ξενοδοχείο που ανήκει στην οικογένεια των Amyth είναι μια αντανάκλαση του περιβάλλοντός του, με όλα τα συναισθήματα που δημιουργεί στον επισκέπτη. Tο Amyth of Mykonos Agios Stefanos άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 2023 και αποτελεί το πρώτο ξενοδοχειακό συγκρότημα της συλλογής Amyth. Τοποθετημένο στην κορυφή ενός λόφου, μόλις 10 λεπτά μακριά από τα εμβληματικά beach club του νησιού, αυτό το καλά κρυμμένο boutique hotel συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία των δύο κόσμων της Μυκόνου – την πιο boho και χαλαρή πλευρά και ταυτόχρονα, την πιο κοσμοπολίτικη και ζωντανή. Η θέα στη θάλασσα και οι tailored-made υπηρεσίες που προσφέρει, αποτελούν την απόλυτα chic έκφραση του “slow living”. Με 17 δωμάτια και σουίτες που στο μέλλον θα αυξηθούν, και έχοντας βασιστεί στην πιο σικάτη ερμηνεία της κυκλαδίτικης παράδοσης, το ξενοδοχείο καλεί τους επισκέπτες να ζήσουν τον δικό τους μύθο στη Μύκονο. Σε ένα άλλο σημείο του νησιού, στη δημοφιλή παραλία Super Paradise, λειτουργεί από φέτος το καλοκαίρι το πλήρως ανακαινισμένο Amyth of Mykonos Super Paradise που απαρτίζεται από 50 δωμάτια, σουίτες και βίλες. Το ξενοδοχείο διαθέτει δύο εστιατόρια, χώρο περιποίησης, χαλάρωσης και γυμναστήριο. Η θέα από κάθε σημείο είναι απερίγραπτη και η αύρα, η ενέργεια, τα χρώματα, τα vibes και το ιδιαίτερο ambiance δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία για τον επισκέπτη.

QUALITY & SERVICE
Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να διατηρούμε ζωντανές τις αξίες και την κουλτούρα που αναπτύσσει ο Όμιλός μας, όσον αφορά στο εργασιακό περιβάλλον. Η ποιότητα και η ξεχωριστή φιλοξενία ήταν ανέκαθεν σήμα κατατεθέν των ανθρώπων που αποτελούν το εργατικό δυναμικό. Μια ομάδα που λειτουργεί σαν οικογένεια, μια αγκαλιά θα έλεγα, που τους συνδέουν κοινές πορείες και εμπειρίες ζωής, που εξελίσσονται εντός του οργανισμού, νοιάζονται και λειτουργούν με αίσθημα ευθύνης, επιβεβαιώνοντας ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι το πιο σημαντικό κομμάτι ειδικά στην ξενοδοχειακή βιομηχανία που δραστηριοποιούμαστε. Παράλληλα, επενδύουμε στην εκπαίδευση και ανάπτυξη του προσωπικού για να διασφαλίσουμε ότι η ομάδα μας είναι καλά καταρτισμένη για να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες με συνέπεια. Επιπλέον, εφαρμόζουμε διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, επανεξετάζοντας και βελτιώνοντας τακτικά τις δραστηριότητές μας ώστε να πληρούν και να υπερβαίνουν τα πρότυπα του κλάδου.

THE SECRET OF SUCCESS
Για περισσότερα από 50 χρόνια, ο Όμιλος συνδυάζει την αυθεντική φιλοξενία και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, τιμώντας παράλληλα τις παραδόσεις και τον πολιτισμό των κοινοτήτων όπου δραστηριοποιείται. Δίνουμε προτεραιότητα στις εξατομικευμένες εμπειρίες επισκεπτών. Χρησιμοποιούμε τα σχόλια των πελατών για να βελτιώνουμε συνεχώς τις προσφορές μας. Το μυστικό, ίσως, να βρίσκεται στη διαχρονική δέσμευσή μας για αριστεία. Στην προσοχή στη λεπτομέρεια και στη βαθιά κατανόηση των αναγκών των επισκεπτών μας. Καλλιεργώντας μια κουλτούρα καινοτομίας και παραμένοντας μπροστά από τις τάσεις της βιομηχανίας, διασφαλίζουμε ότι κάθε project αντικατοπτρίζει την αφοσίωσή μας στην παροχή απαράμιλλης πολυτέλειας και υπηρεσιών.

ΑLL ABOUT MARKETING
Η ικανότητα προσαρμογής στις μεταβαλλόμενες προσδοκίες των πελατών και ταυτόχρονα, η διατήρηση της ταυτότητας ενός brand, σε όποια τοποθεσία και αν δραστηριοποιείται, είναι κλειδί στη διαχείριση του μάρκετινγκ ενός σύγχρονου ξενοδοχειακού group. Από εκεί και πέρα, σίγουρα αποτελεί πρόκληση ο κορεσμός της αγοράς και ο έντονος ανταγωνισμός, η εποχικότητα του τουρισμού και ο γρήγορος ρυθμός του digital transformation. Ταυτόχρονα όμως, ο κλάδος της φιλοξενίας προσφέρει και πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες μάρκετινγκ. Αυτό που επιδιώκουμε ως ξενοδοχειακός Όμιλος είναι, μέσα από δημιουργικές εισηγήσεις και προτάσεις, να διεγείρουμε τόσο την προσοχή όσο φυσικά και το ευχάριστο συναίσθημα των διακοπών στον αποδέκτη του μηνύματός μας. Εστιάζουμε στην αξιοποίηση της τεχνολογίας για εξατομικευμένες εμπειρίες, εφαρμόζοντας ισχυρές στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ και διαφοροποιώντας τους στόχους μας. Αυτή η ολιστική προσέγγιση διασφαλίζει ότι παραμένουμε ευέλικτοι και ανταγωνιστικοί και προσελκύουμε ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτών υψηλής ποιότητας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

AMYTH: ΈΡΧΕΤΑΙ (ΚΑΙ) ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ!
Αυτήν την περίοδο είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι αφού ετοιμαζόμαστε για το άνοιγμα του Amyth of Nicosia, το οποίο αναμένεται να ανοίξει εντός του 2024 στο κέντρο της Λευκωσίας. Όμως δεν μένουμε μόνο σε αυτό, αφού μέσα στην επόμενη πενταετία προσανατολιζόμαστε στο άνοιγμα περισσότερων ξενοδοχείων Amyth σε προορισμούς γνωστούς, ανερχόμενους, αλλά και καινούργιους που θα προσφέρουν ακόμα περισσότερες επιλογές στους επισκέπτες για μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες διακοπών.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το άρθρο στο Madame Figaro.
UNIQUE | PERFECT | HUMANE