Amyth of Mykonos Super Paradise: Ο ιδανικός προορισμός για χαλάρωση

Mοναδική εμπειρία διαμονής που συνδυάζει την κομψότητα με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά της Μυκόνου.
Τον Απρίλιο του 2023, o Όμιλος Thanos Hotels and Resorts παρουσίασε το νέο του project, το εκλεπτυσμένο και σοφιστικέ resort Amyth of Mykonos το οποίο περιλαμβάνει 17 boho-luxe δωμάτια και σουίτες και βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου στο κυκλαδικό χωριό Άγιος Στέφανος, μόλις 10 λεπτά μακριά από τα πιο γνωστά beach club του νησιού.

Το Amyth of Mykonos στον Άγιο Στέφανο
Αρχές του καλοκαιριού, ο πολυβραβευμένος Όμιλος με εμπειρία πέραν των 50 χρόνων στην ξενοδοχειακή βιομηχανία και με γνώμονα την άκρως επιτυχημένη λειτουργία των τριών υπερπολυτελών ξενοδοχείων του στην Κύπρο (Anassa, Annabelle και Almyra), ανακοίνωσε το άνοιγμα και ενός δεύτερου ξενοδοχείου στο νησί των Ανέμων, το Amyth of Mykonos στη δημοφιλή παραλία Super Paradise το οποίο βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Amyth Hotels.

Live your Myth in Mykonos
Πρόκειται για ένα πλήρης ανακαινισμένο συγκρότημα που απαρτίζεται από 50 δωμάτια, σουίτες και βίλες. Οι επιλογές διαμονής κυμαίνονται από δωμάτια 25 τ.μ. μέχρι σουίτες που εκτείνονται σε έως και 110 τ.μ., πολλές από τις οποίες διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες και υπαίθρια τζακούζι.

Μια μοναδική εμπειρία διαμονής και χαλάρωσης
Αναμφίβολα, αυτός ο μαγευτικός και άκρως χαλαρωτικός προορισμός προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής που συνδυάζει την κομψότητα με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του νησιού.

Το Amyth of Mykonos Super Paradise διαθέτει επίσης δύο εστιατόρια, χώρο περιποίησης και χαλάρωσης, την Kult μπουτίκ και γυμναστήριο.

Το Amyth έρχεται το φθινόπωρο και στη Λευκωσία…
Στα επόμενα ανοίγματα του Ομίλου περιλαμβάνονται, εκτός από το Amyth of Nicosia, το οποίο ετοιμάζεται να ανοίξει το φθινόπωρο του 2024 στο κέντρο της πρωτεύουσας, ακόμη και περισσότερα ξενοδοχεία Amyth στην Ελλάδα μέσα στην επόμενη πενταετία, στοχεύοντας να προσθέσει έναν συνδυασμό γνωστών, ανερχομένων, αλλά και καινούργιων προορισμών.

Η δήλωση του CEO του Ομίλου, Θάνου Μιχαηλίδη
Παράλληλα, ο Όμιλος θα παρέχει στην ελληνική αγορά αναβαθμισμένες υπηρεσίες hotel management μέσω συνεργασιών με asset owners, αλλά και με υφιστάμενους ξενοδόχους. Ο CEO του Ομίλου, Θάνος Μιχαηλίδης, ανέφερε ότι “αξιολογήσαμε τη θετική πορεία του επενδυτικού κλίματος στην Ελλάδα και ως εκ τούτου η είσοδός μας στην ελληνική αγορά με το Amyth of Mykonos στον Άγιο Στέφανο, αποτελεί μια φυσική εξέλιξη της επιχειρηματικής μας διαδρομής. Άλλωστε η Ελλάδα ήταν πάντα στην καρδιά μας”.

Αυτή η στρατηγική επέκταση υπογραμμίζει την αφοσίωση του Ομίλου Thanos Hotels and Resorts στη συνεχή βελτίωση των τουριστικών εμπειριών που προσφέρει, διατηρώντας υψηλά πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτησης σε κάθε νέο προορισμό που αναπτύσσει.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το άρθρο στο Madame Figaro Cyprus.

UNIQUE | PERFECT | HUMANE